Вчера в РУ - Своге постъпил сигнал от 21-годишен жител на с.

...
Вчера в РУ - Своге постъпил сигнал от 21-годишен жител на с.
Коментари Харесай

Тийнейджъри отвлякоха мъж, взеха 100 лева откуп от майка му

Вчера в районно управление (на МВР) - Своге постъпил сигнал от 21-годишен гражданин на с. Реброво, че на 1 януари, в къща в Своге, посредством приложимост на мощ и заплашване, е бил незаконно лишен от независимост, заяви Министерство на вътрешните работи.

В хода на подхванатите първични дейности по следствието е изяснено, че потърпевшият е чествал настъпването на новата година в компанията на други младежи. Към 4:00 часа сутринта бил завързан от тях и му бил нанесен побой. Последвало телефонно позвъняване до майката на пострадалия, при което един от причинителите се показал за заемодател и изискал от дамата избрана парична сума, дължима съгласно него от сина ѝ, която да съобщи в региона на жп гарата. 

19-годишните поискали пари, „ с цел да не бъде погубен синът й “. Жената разполагала единствено със 100 лв., които предала в региона на жп гарата в Своге, съобщиха от Апелативната прокуратура, съобщи dunavmost.com.

След приемането на парите, младият мъж бил освободен.

Според заключението на направената съдебно-медицинска експертиза му е била породена лека телесна щета.

В изискванията на необходимост криминалистите направили претършуване на въпросния адрес, където разкрили и иззели материални доказателства, съотносими към осъщественото незаконно действие.

Четиримата 19-годишни младежи, които са били в къщата по време на действието, са открити и арестувани за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Действията по цялостното му документиране не престават под наблюдението на Районна прокуратура - Своге.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР